Basispsycholoog

Lijkt het jou een uitdaging om onze jongeren de beste passende psychologische zorg te bieden? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als basispsycholoog is het jouw missie om cliënten te helpen hun psychische klachten te overwinnen. Het is de belangrijkste uitdaging om vanuit jouw vakgebied en kennis een bijdrage te leveren aan het psychische welbevinden van onze jongeren die worden geconfronteerd met psychische en levensfaseproblematiek.

Wil jij ook werken met een team met passie voor het werkveld en wil je doen waar je blij van wordt? Dan pas je bij ons!

Dit vragen we

Wij zoeken een basispsycholoog op WO niveau. Je hebt affiniteit met de jeugd en kunt onze jongeren passende begeleiding geven. Daarnaast sta je ingeschreven bij SKJ, heb je een GZ registratie of een Kind en Jeugd NIP registratie.

Ons team

We zijn een hecht, dynamisch team die graag een stapje extra doen. Wij staan voor een eigentijdse aanpak, plezier in het werk en snel schakelen. We houden van wat we doen en dat is merkbaar! Ons team van professionals handelt vanuit verschillende kernwaarden waaronder professioneel, respectvol, open, flexibel. Wij dragen deze zelf uit, en verwachten ook van onze medewerkers dat zij volgens deze kernwaarden handelen. Ons doel is om jeugdigen te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Vragen of interesse?

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Leef!? Bel met: 043 3272645 of mail naar info@leefjeugdzorg.nl.

Solliciteren? Vul onderstaand formulier in!

Solicitatieformulier

Heb jij interesse in bovenstaande vacature? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam
Je e-mailadres
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?