Systeemtherapeut

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de functie van systeemtherapeut bij LEEF! zeker iets voor jou! We hechten groot belang aan systeemtherapie en zien de noodzaak ervan in de behandeling van jongeren. Als systeemtherapeut deel jij deze overtuiging en ben je bereid je in te zetten, ook wanneer het om complexe situaties gaat, zoals trauma’s. Samenwerken met collega’s en vooral met de jongeren en hun naasten om een zo goed mogelijk passend behandelplan te ontwikkelen dat het hele systeem ondersteunt, vind jij van groot belang. In je werk leg je de nadruk op veilige interacties, het aanpakken van trauma, het herkennen en doorbreken van ongezonde patronen, en het creëren van een omgeving die zelfregie en verantwoordelijkheid inzake veiligheid ondersteunt.

Wil jij ook werken met een team met passie voor het werkveld en wil je doen waar je blij van wordt? Dan pas je bij ons!

Dit vragen we

Wij zoeken een systeemtherapeut op WO+ niveau. Daarnaast sta je ingeschreven bij SKJ en sta je ingeschreven in het register voor systeemtherapie.

Ons team

We zijn een hecht, dynamisch team die graag een stapje extra doen. Wij staan voor een eigentijdse aanpak, plezier in het werk en snel schakelen. We houden van wat we doen en dat is merkbaar! Ons team van professionals handelt vanuit verschillende kernwaarden waaronder professioneel, respectvol, open, flexibel. Wij dragen deze zelf uit, en verwachten ook van onze medewerkers dat zij volgens deze kernwaarden handelen. Ons doel is om jeugdigen te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Vragen of interesse?

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Leef!? Bel met: 043 3272645 of mail naar info@leefjeugdzorg.nl.

Solliciteren? Vul onderstaand formulier in!

Solicitatieformulier

Heb jij interesse in bovenstaande vacature? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam
Je e-mailadres
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?