KERNWAARDEN

LEEF! Staat voor een aantal kernwaarden. Wij dragen deze zelf uit, en verwachten ook van onze medewerkers dat zij volgens deze kernwaarden handelen.

Professioneel
Professionaliteit draagt bij aan een goede kwaliteit van het werk. Wij zien professionaliteit als een tweeledig begrip: in de basis is het een kwaliteit die je bezit, tegelijkertijd is het een kwaliteit die voortdurend kan worden ontwikkeld. Hoe? Door altijd scherp te blijven op verbeterpunten, door recente ontwikkelingen in het werkveld in de gaten te houden en door te leren van praktijkervaringen.

Respectvol
Respectvol handelen staat bij ons hoog in het vaandel. Voor ons houdt dit in dat we bij iedereen op zoek gaan naar zijn/haar kwaliteit en waar die het beste tot zijn recht komt. Wij streven ernaar om een voor iedereen zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

Open
Binnen Leef! zijn we eerlijk over de (on)mogelijkheden. Ons streven is immers om alle partijen op de lange termijn te helpen en niet alleen een korte termijn oplossing te bieden. Laagdrempelig contact en open communicatie zijn hierin onze belangrijkste ingrediënten.

Flexibel
Wij staan voor een eigentijdse aanpak, plezier in het werk en snel schakelen. We houden van wat we doen en dat is merkbaar! Wat wij regelen, gebeurt goed en gedegen. Voor elke hulpvraag proberen wij  een passende oplossing te vinden.  Door onze persoonlijke en flexibele aanpak weten we zeker dat onze oplossing aansluit bij wat er nodig is.