Toegepast Psycholoog

Lijkt het jou een uitdaging om onze jongeren de beste passende psychologische zorg te bieden? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Als toegepast psycholoog is het je belangrijkste uitdaging om vanuit jouw vakgebied een bijdrage te leveren aan het psychische welbevinden van onze jongeren die worden geconfronteerd met psychische en levensfaseproblematiek. Daarnaast betrek je het systeem van de jongere en begeleid je de ouders/verzorgers van deze jongere.

Wil jij ook werken met een team met passie voor het werkveld en wil je doen waar je blij van wordt? Dan pas je bij ons!

Dit vragen we

Het is van belang dat je beschikt over een afgeronde HBO opleiding met betrekking tot de jeugdzorg. Daarnaast sta je geregistreerd bij SKJ. Je hebt affiniteit met de jeugd en kun je onze jongeren passende begeleiding geven. Daarbij betrek je de naasten van de jongere en werk je als ouderbegeleider binnen onze organisatie.

Ons team

We zijn een hecht, dynamisch team die graag een stapje extra doen. Wij staan voor een eigentijdse aanpak, plezier in het werk en snel schakelen. We houden van wat we doen en dat is merkbaar! Ons team van professionals handelt vanuit verschillende kernwaarden waaronder professioneel, respectvol, open, flexibel. Wij dragen deze zelf uit, en verwachten ook van onze medewerkers dat zij volgens deze kernwaarden handelen. Ons doel is om jeugdigen te leren hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Vragen of interesse?

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Leef!? Bel met: 043 3272645 of mail naar info@leefjeugdzorg.nl.

Solliciteren? Vul onderstaand formulier in!

Solicitatieformulier

Heb jij interesse in bovenstaande vacature? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam
Je e-mailadres
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?